Spatiu comercial de 55 mp si gradina de vanzare zona Calea Cisnadiei
# 67584 • Vizualizări: 195 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:08, 29.06.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 88.499 €
  • Suprafața utilă 55
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Spatiu comercial de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata totala de 70 mp din care suprafata utila de 55 mp, situat la parterul unui imobil cu regim redus de inaltime cu doar 3 nivele.
Constructia a fost edificata in anul 2017, dispune de o gradina proprie de 40 mp care este pavata cu dale din beton, pretabil pentru spatiu comercial, birouri, salon de infrumusetare.
Imobilul in care se afla acest spatiu este foarte bine pozitionat, la intersectia a doua strazi circulate atat pietonal cat si auto, beneficiaza de doua intrari ( una direct din strada iar a doua din casa scarii ) avand si doua locuri de parcare private.
Acest spatiu se preda la cheie cu toate dotarile si imbunatatirile necesare pentru desfasurarea unei bune activitati de comert sau chiar pentru investitie: geamuri si usi din termopan cu profil Pvc, grup sanitar, pereti gletuiti si zugraviti cu lavabila, usa metalica la intrare cu acces pe baza de interfon, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere de otel, contorizari separate la utilitati, termosistem la exterior, instalatii electrice si sanitare noi, acces cablu tv si internet.

Cod oferta / id: P13489
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu