Spatiu comercial de 51 mp utili de vanzare zona Calea Cisnadiei Sibiu
# 123201 • Vizualizări: 21 • De vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:27, 04.12.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 84.850 €
  • Suprafața utilă 51
Descriere imobil
Spatiu comercial de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 51 mp, situat la parterul unui imobil cu regim redus de inaltime cu doar 3 nivele.

Este pretabil pentru spatiu comercial de desfacere cu amanuntul, birouri, salon de infrumusetare.

Constructia a fost edificata in anul 2017, dispune de un loc de parcare privat. 
Imobilul in care se afla acest spatiu este foarte bine pozitionat, la intersectia a doua strazi circulate atat pietonal cat si auto, beneficiaza de doua intrari direct din strada.
Acest spatiu se preda la cheie cu toate dotarile si imbunatatirile necesare pentru desfasurarea unei bune activitati de comert sau chiar pentru investitie: geamuri si usi din termopan cu profil Pvc, grup sanitar, pereti gletuiti si zugraviti cu lavabila, usa metalica la intrare cu acces pe baza de interfon, centrala termica proprie pe gaz cu incalzire in pardoseala, contorizari separate la utilitati, termosistem la exterior, instalatii electrice si sanitare noi, acces cablu tv si internet.

Contact: 0369.822.821
Cod oferta / id: P19259

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu