Spatiu comercial de 380 mp pretabil birouri sau clinica
# 50919 • Vizualizări: 393 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:00, 26.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.999 €
  • Suprafața utilă 380
Descriere imobil
Spatiu comercial de inchiriat cu o suprafata de 380 mp in zona trei Stejari din Sibiu, desfasurati pe demisolul si parterul unui imobil cu regim de inaltime D+P+3E+2M, situat intr-o zona la mare cautare in Sibiu in imediata apropiere a facultatilor, a Spitalului Clinic Judetean, a Centrului Istoric si a Mall-ului Promenada.


Este pretabil pentru o firma care are nevoie de birouri.
Suprafata acesteia este impartita astfel:
- la demisolul imobilului avem o suprafata de 228 mp unde este desfasurata o bucatarie pentru restaurant, fiind inca in plina amenajare;
- partea de parter are aceeasi suprafata de 228 mp, unde gasim un spatiu open-space.

Optional se pot inchiria si primul si al doilea etaj care sunt compartimentate cu cate 8 camere spatioase si luminoase, fiecare avand baie proprie si acces dintr-un hol imens.
- ultimul nivel si mansarda cladirii sunt compartimentate si in curs de amenajare oferind posibilitatea a inca 24 de camere cu baie proprie si holul aferent fiecarui etaj.
Imobilul mai dispune si de 12 locuri de parcare.
In spatele cladirii datorita unei suprafete cu o latime de 2 m ar putea fi si un loc pentru amplasarea unui lift care ar usura accesul intre niveluri.
Aceasta proprietate este o oportunitate de afacere datorita compartimentarii acestui imobil cu 40 de camere si al zonei centrale in care se afla.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P12028

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P12028

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu