Spatiu comercial cu vitrina si vad pietonal de vanzare zona Cedonia
# 31487 • Vizualizări: 12 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:59, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 43.000 €
  • Suprafața utilă 37
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Caracteristici: Spatiu comercial cu o suprafata totala de 45 mp cu vad pietonal si auto situat la parterul unui imobil de vanzare in zona Cedonia din Sibiu.
Spatiul detine intrare separata si acces stradal este compartimentat in 3 incaperi beneficiaza de imbunatatiri precum: ferestre si usa la intrare termopan cu tamplarie PVC izolatie exterioara gresie faianta centrala termica si calorifere din otel.

Avantaje: Zona in care se afla spatiul este o zona cu un trafic pietonal si auto avand in apropierea sa majoritatea punctelor de interes public precum clinici medicale sedii ale institutiilor statului unitati de invatamant prescolar si scolar restaurante si cafenele sala de sport spalatorie auto. Ca un avantaj major acest spatiu este cunoscut publicului avand in vedere ca in incinta sa de aproximativ 15 ani se desfasoara o activitate in domeniul comertului pretabil pentru deschiderea unui fast-food casa de pariuri cabinet medical salon de infrumusetare reprezentanta magazin alimentar.

Pretul de vanzare al spatiului comercial este de 43.000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8815 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu