Spatiu comercial cu vitrina generoasa de vanzare Piata Cluj in Sibiu
# 83187 • Vizualizări: 42 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:19, 04.08.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 255.000 €
  • Suprafața utilă 150
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Spatiu comercial de vanzare in Piata Cluj, Sibiu, pretabil pentru: birouri, clinica, reprezentanta, banci, showroom, salon, magazin, cu suprafata totala de 195 mp si suprafata utila de 150 mp.
Spatiul comercial este la stadiul de rosu, cu posibilitate predare in acest stadiu vizibil in fotografii sau la cheie, existand optiunea ca proprietarul sa se ocupe de amenajare, in acest caz cumparatorul beneficiand de reduceri substantiale la materiale de constructie si la manopera.
Accesul stradal generos reprezinta un avantaj, cu front stradal 15 ml, suprafata vitrata mare de 12 ml cu pereti de sticla. Exista acces prin partea din spate, perfect pentru aprovizionare sau acces exclusiv angajati, spatiul dispunand si de 3 locuri de parcare private.
Compartimentarea se poate realiza personalizat, la cerere, direct de la proprietar, momentan existand o incapere retrasa pe langa spatiul deschis propriu-zis, imobilul dispunand de toate utilitatile necesare si pentru bucatarii si grupuri sanitare.
Spatiul dispune de geamuri termopan cu tamplarie PVC, contoare separate si un spatiu tip terasa la intrarea din strada, conexiune telefonica / internet / TV.
imobilul este expus mai multor cartiere, Piata Cluj, Magnolia, Turnisor, Zona industriala Vest sau Terezian, fiind intens circulata, avand in vecinatatea sa banci, institutii, gardinite, parcuri, mijloace de transport in comun si statii de taxi.

Cod oferta / id: P15045
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0741.406.819

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0741.406.819
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Nechifor

Sibiu