Spatiu comercial cu vitrina de inchiriat in Piata Mare
# 29437 • Vizualizări: 44 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:51, 26.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 12.000 €
  • Suprafața utilă 407
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial foarte frumos cu vitrina stradala, situat in apropiere de Piata Mare din Sibiu, cu deschidere la cel mai intens circulat bulevard pietonal din oras, Nicolae Balcescu.
Locatia unde se afla reprezinta un avantaj major fata de alte spatii similare ca si dimensiuni, are acces direct la bulevardul pietonal care face legatura cu Piata Mare a Sibiului.
Pozitionarea intr-o zona foarte buna a orasului si intrarea direct din strada a acestui spatiu, face sa fie pretabil pentru foarte multe tipuri de activitati comerciale ca de exemplu: banca, supermarket, magazin, cazino.
Compartimentarea este una foarte buna si anume un open-space la intreg spatiu, cu intrare din bulevard si inca 2 camere.
Are o suprafata totala de 488 mp cu posibilitate de extindere.
Parter 320 mp utili compartimentat astfel:
-o camera foarte generoasa de tip open space frumos amenajata, cu posibilitate de recompartimentare in functie de dorintele dumneavoastra.
Demisol 87 mp utili:
- 2 camere
- 2 bai.
Acest spatiu beneficiaza de un vad pietonal intens, avand in apropiere numeroase puncte de interes public: Piata Mare, institutii, banci, monumente istorice, birouri notariale, farmacii, magazine, scoli, gradinite, mijloace de transport in comun, cele in regim de taxi.
Pretul de inchiriere al spatiului comercial cu vitrina situat pe Nicolae Balcescu este de 29 euro mp/ 12.000 euro+tva, negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10285 si contactati agentul de vanzari Simona Abalasei la numarul de telefon 0751.950.471 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Simona Abalasei

Sibiu