Spatiu comercial cu bucatarie proprie curte si terasa Sibiu Cristian
# 118910 • Vizualizări: 83 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:38, 28.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.000 €
  • Suprafața utilă 263
Descriere imobil
Spatiu comercial amplasat in Cristian, Sibiu, la nici 5 minute de mers cu masina de Aeroportul International din Sibiu, la casa si a fost renovat complet in anul 2020.
Zona in care se afla acest spatiu este de interes turistic ridicat, dar este foarte importanta rapiditatea cu care se dezvolta Cristianul in ultimii ani, astfel este cu siguranta necesar si un restaurant unde se pot organiza evenimente cum ar fi botezuri, aniversari, evenimente corporate sau alte tipuri de activitati.

Spatiul este compus din 4 camere, in modul urmator:
~Demisol: 89 de mp, spatiu care se poate inchiria separat pentru diferite evenimente, el fiind dotat cu calorifere si un bar, dar poate fi folosit si doar pentru depozitare;
~Parter: sala principala de mese, construita pe 2 niveluri cu suprafata totala de 115 mpu, o bucatarie echipata complet, un grup sanitar, o terasa de 22 mp, un spatiu pentru depozitare de unde se face accesul si la demisol si o parte din curtea comuna cu suprafata de 40 mp, care va fi delimitata odata cu inchirierea spatiului.

Spatiul are suprafata utila de 263 mp, in sala prinicpala fiind loc pentru aproximativ 50 de persoane, el fiind predat mobilat si utilat complet.

Utilitati | Dotari | Finisaje:
~ Utilitati: curent electric, apa, canalizare, gaz, incalzire pardoseala, catv, fibra optica, curent trifazic;
~ Izolatii: exterior, bloc izolat termic;
~ Contorizare: apometre, contor gaz, contor curent electric;
~ Pereti: vopsea lavabila;
~ Podele: nefinisat;
~ Geamuri: pvc, termopan;
~ Usa intrare: pvc, termopan.

 

Spatiul este pretabil unei afaceri de tip restaurant si nu numai, proprietarul fiind deschis pentru mai multe variante de a va desfasura businessul in aceasta locatie.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18231

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18231

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Vlad Gheorghiu

Sibiu