Spatiu comercial - birouri de vanzare in Sibiu 268 mp - COMISION 0%
# 69260 • Vizualizări: 181 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:51, 28.06.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 299.000 €
  • Suprafața utilă 268
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Spatiu comercial de vanzare pozitionat pe sos. Alba Iulia Nr. 83 la intersectia cu str. Bieltz, avand o vizibilitate foarte buna pentru toti cei care vin din zona Industriala Vest, Calea Turnisorului, str. Bieltz sau Soseaua Alba Iulia.
Spatiul dispune de o suprafata totala de 375 mp din care 268 mp utili si este pretabil pentru: birouri, clinica, reprezentanta, banci, showroom, salon infrumusetare, magazin, momentan este folosit ca spatiu pentru birouri si este compartimentat astfel: 7 birouri, sala de sedinta, receptie de 50 mp, o camera pentru arhivare, sala de asteptare, bucatarie, 2 bai si o pivnita de aproximativ 100 mp care se poate amenaja.
Imobilul a fost renovat in anul 2018 iar imbunatatirile de care dispune sunt urmatoarele: geamuri termopan cu tamplarie Pvc, parchet laminat de trafic intens, gresie, faianta, tencuiala decorativa, usa termopan la intrare, tavan casetat, sistem de climatizare, centrala proprie pe gaz si calorifere de aluminiu, conexiune telefonica / internet.
Accesul in spatiu se face direct din strada pe o scara proprie cu pereti de sticla, iar la nivel superior avem acces direct in receptia spatioasa compusa din front desk si sala de asteptare.
De aici se intra separat in cele 7 birouri, sau in sala de sedinte si in spatiul special amenajat pentru depozitare, arhivare.
Bucataria este mobilata, are geam de aerisire si este ideala pentru pregatirea protocolului.
Sala de sedinta are o suprafata utila de 50 mp, unde se pot incastra dulapuri pentru depozitare si se poate amenaja Whiteboard pentru proiectii video.
Zona in care este localizat acest spatiu este una de foarte mare interes si este intens circulata, avand in vecinatatea sa centre comerciale, banci, institutii, gardinite, scoli, parcuri, mijloace de transport in comun si statie de taxi, restaurante, farmacii, diferite cabinete medicale.

Cod oferta / id: P13631
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu