Spatiu comercial Apartament 35mp de vanzare cu 10 parcari Arhitectilor
# 106245 • Vizualizări: 54 • Spații birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:54, 23.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 60.000 €
  • Suprafața utilă 35
Descriere imobil
Spatiu comercial de vanzare, cu schimbare de destinatie, in Sibiu, zona Calea Cisnadiei - Arhitectilor cu suprafata utila 35 mp.
Acesta este compartimentat impart in 1 camera si 1 bai proprii gata amenajata, atat pentru o singura afacere, cat si pentru dezvoltarea unei afaceri.
Se afla la parter, intr-o cladire construita in 2022.

!! Situat in cartier rezidential cu un volum ridicat de potentiali clienti !!

Caracteristici proprietate:
- amplasat la parter
- pozitionat chiar la strada principala, cu acces facil catre toate obiectivele de interes ale orasului, avand vizibilitate direct din strada circulata
- amplasat intr-o zona in continua dezvoltare
- predare la cheie, cu tot cu centrala, calorifere si baia amenajata, permitand noilor proprietari sa isi amenajeze afacerea dupa propriul plac cu mare lejeritate
- semifinisat cu vopsea lavabila si se bucura de izolatie exterioara, termopane cu tamplarie PVC si mijloace moderne si eficiente de termoficare, pentru a va oferi cele mai reduse costuri de intretinere
- materiale de calitate, atat in constructia blocului, cat si in amenajarile interioare
- usa de metal la intrarea in apartament

!! Spatiul beneficiaza si de 10 locuri de parcare proprii !!

Zona deserveste in imprejurimi multiple magazine de cartier ( Profi, Carrefour ), saloane de infrumusetare, service-uri auto, parcul de distractii Dirt Park, zone verzi, dar mai ales zone comerciale la maxim 5 minute de mers cu masina ( Shopping City Sibiu, Lidl, Dedeman ).

Proprietatea se vinde atat cash ( virament bancar ), cat si prin credit ipotecar sau prima casa ( finantare ).

Desi s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea acestora. Partile interesate nu ar trebui sa se bazeze pe aceste date ca reprezentari de fapt, trebuie sa se convinga prin inspectie sau in alt mod.


Va multumim ca ati citit anuntul nostru si va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare, Echipa Klic imobiliare!

Detalii contact

Persoana de contact: Darius Adam

Sibiu