Spatiu comercial 80 mp utili de vanzare in zona centrala din Sibiu
# 31708 • Vizualizări: 6 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:06, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 69.900 €
  • Suprafața utilă 80
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Va oferim spre vanzare un spatiu comercial situat in zona ZERO a orasului Sibiu zona perfecta pentru deschiderea unei afaceri in diferite domenii precum alimentatie publica prestari de diferite servicii cum ar fi medicale de infrumusetare casa de pariuri activitati de birou si multe altele avand in vedere ca zona centrala din Sibiu este una dintre cele mai circulate si vizitate locuri de catre turisti. Aici se afla majoritatea punctelor de interes ale Sibiului cladirile monument pastrate in cele mai bune conditii pietele pline de istorie zonele pietonale si ruinele fostei fortificatii pot fi descoperite cu o plimbare usoara. De asemenea in centrul Sibiului se afla centre comerciale sedii ale firmelor importante si numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber.
Spatiul despre care va povestim are o suprafata utila de 80 mp si este situat la parterul unei case cu intrare separata si vad stradal generos.
Suprafata utila este structurata pe un singur nivel fiind format dintr-o incapere tip open-space la intrare cu tapet decorativ si mocheta cu acces spre baia formata din 2 grupuri sanitare. Cea de-a doua incapere poate fi folosita pentru depozitare sau poate fi mobilata si utilata pentru spatiu de bucatarie asta in functie de dorinta dumneavoastra.
Ca si imbunatatiri spatiul dispune de geamuri si usa la intrare din termopan cu tamplarie PVC gresie faianta parchet mocheta tapet decorativ centrala termica calorifere din otel purificator de aer si sistem de supraveghere video.
Instalatiile termice precum si cele sanitare au fost schimbate in totalitate in anul 2006 an in care s-a realizat si ultima renovare a spatiului.
Pretul de vanzare al acestui spatiu este de 69.900 euro usor negociabil si se va preda nemobilat-neutilat.
Daca informatiile oferite v-au facut sa simtiti ca acesta este spatiul ideal pentru afacerea dumneavoastra si doriti sa il vedeti va asteptam cu drag la o vizionare.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7251 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu