Spatiu comercial 370 mp pretabil showroom cu parcare Turnisor Sibiu
# 79799 • Vizualizări: 312 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:11, 25.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 2.150 €
  • Suprafața utilă 370
Descriere imobil
De inchiriat spatiu comercial zona Turnisor Sibiu cu o suprafata de 370 mp , situat la parterul unui imobil cu un etaj, construit in 2000 cu structura din caramida.
Proprietatea este compusa din o incapere generoasa, o toaleta, iar curtea pavata aferenta acestui imobil este de 100 mp, facilitand in acest sens locuri de parcare.
Incalzirea se face prin centrala proprie si calorifere si spatiul este dotat cu parchet, gresie, faianta, ferestre pvc, usa de termopan la intrare, cu contorizarea individuala.
Spatiul este situat intr-o zona foarte buna, avand acces facil catre transport in comun, zona comerciala, scoli, ideal pentru spatiu tip showroom, birouri, activitati comerciale.
Spatiul este situat intr-o zona cu supraveghere video.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P14678

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P14678

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu