Spatiu comercial 174 mpu open space front stradal 40 mp Comision 0%
# 108561 • Vizualizări: 77 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:11, 21.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.720 €
  • Suprafața utilă 174
Descriere imobil
Comision 0 %!!
Esti la inceput de drum si cauti un spatiu comercial de inchiriat in Sibiu, intr-o zona care este in continua dezvoltare?
Situat la parter, intr-o cladire cu vizibilitate crescuta, acest spatiu comercial cu o camera open space este alegerea perfecta pentru cabinete medicale, magazine de prezentare si multe altele.

Cladirea in care se afla amplasat acest spatiu comercial este o cladire de tip bloc, construita in anul 2020 pe structura de caramida.
Suprafata utila a spatiului este de 174 mp, fiind compus dintr-o camera, o baie si in exterior beneficiaza de 4 locuri de parcare incluse in pret.
Incalzirea acestuia se realizeaza prin centrala proprie si calorifere.

In functie de necesitatile clientului spatiul se poate preda la pretul afisat in stadiul prezentat in poze si in acelasi timp se poate preda complet finisat si utilat, de asemenea el poate fi compartimentat in doua spatii distincte.

Utilitati | Dotari | Finisaje:
~ Utilitati: curent electric, apa, canalizare, gaz, catv, fibra optica;
~ Izolatii: exterior, bloc izolat termic;
~ Contorizare: apometre, contor gaz, contor curent electric;
~ Pereti: vopsea lavabila;
~ Podele: nefinisat;
~ Geamuri: pvc, termopan;
~ Usa intrare: pvc, termopan.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P16880

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P16880

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Vlad Gheorghiu

Sibiu