Spatiu comercial 165mp 2 accese direct la strada vitrina Mihai Viteazu
# 110689 • Vizualizări: 95 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:52, 18.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 5.500 €
  • Suprafața utilă 165
Descriere imobil
Va oferim spre inchiriere un spatiu comercial cu intrare direct din strada si vitrina pe toata desciderea acestuia, aflat la parterul inalt al unui bloc situat exact in zona Mihai Viteazu. Zona fiind una cu vad intens pietonal si una din cele mai cautate pe piata imobiliara din Sibiu.
Suprafata utila a spatiului comercial este de 165 mp, fiind ideala pentru sediu de banca, magazin, diverse activitati comerciale, birouri, salon coafor, cosmetica, cazinou etc.
Spatiul se poate compartimenta dupa placul si nevoile clientului, avand 2 grupuri sanitare si oficiu. Spatiul mai dispune deasemenea de 2 accese si 4 sau mai multe locuri de parcare proprii.
Spatiul se inchiriaza la pretul de 5.500 euro/luna + tva, plus garantie.
Spatiul este liber si deschis la vizionari.

Desi s-au depus toate eforturile pentru a asigura exactitatea acestor detalii, vanzatorul sau agentul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea acestora. Partile interesate nu ar trebui sa se bazeze pe aceste date ca reprezentari de fapt, trebuie sa se convinga prin inspectie sau in alt mod. Va multumim ca ati citit anuntul nostru si va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau vizionare, Echipa Klic imobiliare!


Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu