Spatiu comercial 1500 mp 40 camere pretabil pensiune zona Trei Stejari
# 50919 • Vizualizări: 13 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:00, 13.10.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 9.000 €
  • Suprafața utilă 1500
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Spatiu comercial cu o suprafata utila de 1500 mp desfasurati pe un regim de inaltime S+P+4E+M, de inchiriat, situat intr-o zona la mare cautare in Sibiu in imediata apropiere a facultatilor, a Spitalului Clinic Judetean, a Centrului Istoric si a Mall-ului Promeda deschis la sfarsitul anului 2019.
Suprafata de 1500 mp este impartita intre cele 5 nivele ale cladirii, astfel la subsolul imobilului cu o suprafata de 230 mp gasim desfasurati o compartimentare facuta dupa un proiect al unei bucatarii pentru restaurant, fiind inca in plina amenajare; dupa care urmeaza partea de parter cu aceeasi suprafata de 230 mp, unde gasim un spatiu open-space care se poate amenaja ca si sala de servire a mesei si un hol mai micut in care ar putea fi gasita receptia.
Primul si al doilea etaj, fiecare compartimentat cu cate 8 camere spatioase si luminoase, fiecare avand acces dintr-un hol imens aflat intre apartamente ( 4 camere pe o parte si 4 pe cealalta parte ), fiecare camera cu baie proprie este deja amenajata ca si camera pentru pensiune sau chiar hotel.
Urmatoarele doua nivele si mansarda cladirii sunt compartimentate si in curs de amenajare oferind posibilitatea de a se mai crea inca 24 de camere cu baie proprie si holul aferent fiecarui etaj, imobilul mai dispune si de 12 locuri de parcare.
In spatele cladirii datorita unei suprafete cu o latime de 2 m ar putea fi si un loc pentru crearea unui lift care ar usura accesul intre nivele.
Deocamdata imobilul nu detine intabulare, proprietarul oferindu-se in functie de ofertele primite sa rezolve si partea aceasta intr-un timp cat mai repede posibil.
Exista o oportunitate maxima de afacere datorita acestui imobil cu 40 de camere si zonei in care se afla.
Se inchiriaza la pretul de 6 euro / mp, dar exista si posibilitatea de a se cumpara acest imobil in functie de ofertele rezonabile primite.
Datorita proprietarului care este o persoana deschisa, acesta este dispus si spre alte propuneri de afaceri.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12028 si contactati agentul de vanzari Alexander Urian la numarul de telefon 0751.325.933 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu