Spatiu comercial 100 mp cu vitrina de inchiriat pe Calea Dumbravii
# 31619 • Vizualizări: 7 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:35, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 1.990 €
  • Suprafața utilă 84
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Ocazie! Singurul spatiu comercial la parter cu vitrina de 4 metri liniari loc de parcare 2 intrari de inchiriat in zona Calea Dumbravii ( Dioda ) cu o suprafata totala de 100 mp.
Spatiul este situat la parterul unui imobil renovat in totalitate cu materiale de cea mai buna calitate cu o deschidere de 8 metri liniari la o strada intens circulata atat auto cat si pietonal.
Locatia este formata dintr-o camera foarte generoasa destinata vanzarii 2 camere cu posibilitate de modificare in functie de cerintele destinatiei vestiar si baie de serviciu.
Spatiul beneficiaza de toate utilitatile si imbunatatirile desfasurarii activitatii de comert si nu numai cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior usa din termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului la intrarea in spatiu centrala termica cu contorizari separate cu calorifere de otel sistem de climatizare propriu vitrina de 4 metri liniari din geam termopan cu tamplarie PVC gresie vopsea decorativa sistem de supraveghere video contorizari la utilitati.
Zona in care este amplasata locatia este una de maxim interes cu trafic intens pietonal dar si auto la doar 2 minute de centrul Sibiului fiind ideal desfasurarii activitatii de comert precum: farmacie optica medicala restaurantcafenea cazino reprezentanta casa de pariuri salon de infrumusetare sau orice alta destinatie datorita vizibilitatii sporite a acestuia.
Pretul de inchiriere al locatiei este de 1990 euro fix + tva.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P8080 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu