Spatiu birouri de inchiriat zona Mihai Viteazu in Sibiu
# 30507 • Vizualizări: 150 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 07:38, 21.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 600 €
  • Suprafața utilă 140
  • Vânzare / Închiriere Închiriere
Descriere imobil
Spatiu de birouri de inchiriat zona Mihai Viteazu in Sibiu, cu o suprafata utila de 140 mp situat la etajul intermediar 4 din 5 al unei cladiri de birouri clasa B dotata cu lift de ultima generatie parcare privata in curtea interioara supraveghere video si izolatie termica si fonica la exterior.
Locatia este frumos amenajata si foarte luminoasa cu pereti vitrati compusa din 4 birouri decomandate compartimentate cu pereti din sticla securizata si sistem de climatizare individual in fiecare birou hol pe toata lungimea spatiului de acces in birouri si o toaleta aflata pe holul comun de la intrarea in locatie.
In functie de cerintele clientilor spatiul va putea fi predat si tip open-space putandu-se renunta foarte usor la compartimentare daca se doreste acest lucru.
Spatiul detine toate utilitatile si imbunatatirile moderne necesare desfasurarii activitatii de birou cum ar fi termosistem la exterior lift de ultima generatie scara de acces separat pe fiecare nivel usa de intrare in cladire si birou din lemn masiv geamuri termopan mari cu tamplarie PVC pereti separatori din sticla securizata parchet laminat in incapere tavan casetat si corpuri de iluminat cu neon prize de internet in fiecare birou cu conexiune activa centrala termica a cladirii cu calorifere de otel in birouri.
Zona in care este amplasata cladirea este una de maxim interes la o distanta de doar 10 minute de centrul orasului avand in apropiere majoritatea punctelor de interes public si nu numai.


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P2983 si contactati agentul de vanzari Nicoleta Petra la numarul de telefon 0748.100.996 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Nicoleta Petra

Sibiu