Spatiu birouri de inchiriat in Sibiu zona Calea Poplacii
# 58804 • Vizualizări: 18 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:59, 22.02.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.200 €
  • Suprafața utilă 145
  • Vânzare / Închiriere Închiriere
Descriere imobil
Spatiu pentru birouri de inchiriat, situat intr-o casa recent construita, in Sibiu zona Calea Poplacii, cu 4 camere si o suprafata utila de 145 mp, acoperita cu terasa cu o priveliste panoramica de invidiat.
Casa are o suprafata construita de 267 mp si este structurata pe 3 nivele fiind compartimentata dupa cum urmeaza: la demisol sunt doua camere decomandate de 14 mp, camera tehnica, un hol de 7 mp, o gradina interioara spatioasa si frumos amenajata, casa scarii, o baie si un balcon cu acces in curte. Parterul este compartimentat astfel: o camera cu utilitati trase pentru amenajarea unei bucatarii cu suprafata de 14 mp, o camera deschisa foarte spatioasa de 34 mp cu acces pe balconul cu balustrada din sticla, o baie si un hol prin care se face accesul principal in cladire. La etaj mai este o camera de 14 mp, o baie, si un hol din care se face accesul pe o terasa spatioasa de 32 mp cu o priveliste extraordinara peste oras.
Acoperisul casei este partial din sticla termopan, iar geamurile sunt de dimensiuni foarte mari, din termopan cu sticla-oglinda pe rame de aluminiu si PVC, permitand un acces ridicat al luminii naturale in interiorul cladirii, pe tot parcursul zilei.
Casa este clasificata energetic in grupa A, fiind incalzita cu centrala termica individuala cu instalatie prin pardoseala, fiecare camera avand montat separat termostat de ambientare oferind astfel un confort suplimentar.
Accesul intre nivelele casei se poate face atat prin curte cat si pe scara metalica montata in zona gradinii interioare.
Acest spatiu se poate inchiria incepand cu data de 15 Martie la pretul de 1200 euro + TVA, in pret fiind inclusa mentenanta curtii imobilului si se percepe ca garantie dublul sumei contractului.
Pentru a va oferi mai multe informatii sau pentru a organiza o vizionare, nu ezitati sa ma contactati.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12690 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0723.827.020 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu