Spatiu birouri de inchiriat 180 mp utili parcare Sibiu Trei Stejari
# 31316 • Vizualizări: 27 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:02, 08.10.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 1.000 €
  • Suprafața utilă 180
  • Vânzare / Închiriere Închiriere
Descriere imobil
Spatiu pentru birouri de inchiriat cu o suprafata de 180 mp utili P+1E+Pod situat intr-o zona de case linistita a orasului Sibiu si anume zona Trei Stejari, ceea ce face sa fie pretabil pentru foarte multe tipuri de activitati comerciale, accesul este foarte facil catre toate zonele orasului.
Spatiul este compartimentat astfel:
Parter: 3 camere decomandate, baie si bucatarie inchisa mobilata si utilata.
Etaj: 4 camere, bucatarie open space mobilata si utilata, baie.
Imobilul este pretabil pentru spatiu de birouri si prezinta toate dotarile si utilitatile specifice acestor activitati: 5 locuri de parcare in curte, dispune de poarta electrica care se deschide apeland un numar de telefon direct de pe telefonul dumneavoastra mobil, 920 mp curte libera, acces pietonal, usi din lemn la intrare, centrala termica proprie pe gaz, cu calorifere, usi si geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet din lemn masiv, gresie, faianta, mocheta. De asemenea imobilul are toate utilitatile contorizate separat, aer conditionat, cablare.
Pretul de inchiriere al spatiului este de 1000 euro / luna.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10762 si contactati agentul de vanzari George Petre la numarul de telefon 0755.638.518 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: George Petre

Sibiu