Spatiu birouri 4 camere de vanzare in Sibiu zona Centrala COMISION 0%
# 64772 • Vizualizări: 41 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:40, 19.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 218.000 €
  • Suprafața utilă 140
  • Vânzare / Închiriere Vânzare
Descriere imobil
Taboo imobiliare va propune spre vanzare cu comision 0 %, un spatiu de birouri cu 4 camere, situat in Sibiu, zona Centrala, la parterul unui imobil cu regim de inaltime S+P+M avand o suprafata construita de 187 mp si suprafata utila de 140 mp.
Pozitionarea imobilului, compartimentarea spatiului dar si dimensiunile acestuia il fac pretabil pentru a fi utilizat in primul rand ca spatiu de birou notarial, de avocatura sau contabilitate, sau chiar pentru 2 activitati in paralel, dar si pentru alte obiecte de activitate.
Spatiul este compartimentat semidecomandat si este compus din 4 camere foarte spatioase si foarte inalte, trei dintre ele cu dimensiuni mai mari de 27 mp si podite cu parchet din lemn masiv, ceea ce-i ofera spatiului o prestanta deosebita, 1 bucatarie complet mobilata si utilata, 1 baie spatioasa utilata cu cabina de dus si aerisita printr-un geam mare de termopan, un antreu pentru primirea clientilor si un hol de 7 mp prin care se compartimenteaza incaperile.
Spatiul beneficiaza si de un balcon cu acces deschis din bucatarie, o pivnita si un spatiu pentru depozitare la subsolul imobilului.
Imobilul este cladire tip casa / vila construit in anul 1950 cu structura din caramida iar apartamentul a fost renovat ultima data in 2015.
Incalzirea acestui spatiu se realizeaza prin centrala proprie si calorifere.

Utilitati si dotari:
- bucatarie: mobilata, utilata;
- utilitati: curent electric, apa, canalizare, gaz, catv, fibra optica;
- mobilat: complet;
- acoperis, curte comuna;
- contorizare: apometre, contor gaz, contor curent electric;

Finisajele interioare:
- usa intrare: metal;
- usi interioare: lemn;
- tamplarie ferestre: lemn si PVC;
- podele: parchet din lemn masiv, gresie;
- pereti: vopsea lavabila, faianta si lambriu;

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P13238 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0762.219.995 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu