Spatiu birouri 120 mp utili 2 balcoane acces curte Sibiu zona Strand
# 114422 • Vizualizări: 83 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:17, 25.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 699 €
  • Suprafața utilă 120
Descriere imobil
Spatiu birouri de inchiriat in Sibiu zona Strand, cu o suprafata totala de 138 mp, 2 balcoane, situat la etajul 1 al unei vile construita in anul 2007 cu termosistem la exterior, acces separat din strada si acces in curte, pozitionat intr-o zona linistita si curata a orasului, departe de traficul si agitatia cotidiana.
Aceasta locatie este foarte spatioasa si bine compartimentata compusa dintr-un hol, o baie si trei incaperi numai bune pentru desfasurarea activitatilor de birou.
Spatiul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unei activitati de birou cum ar fi: izolatie termica si fonica la exterior, acces separat din strada, usa de intrare din termopan cu tamplarie PVC usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica si calorifere de otel, contorizari separate la toate utilitatile.
Strada pe care este situat imobilul este una foarte linistita unde predominante sunt constructiile de vile.

Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17727

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17727

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Olga Bojita

Sibiu