Spatiu Birou 3 camere la cheie 91mpu buc mobilata utilata Arhitectilor
# 122649 • Vizualizări: 28 • De vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:24, 28.11.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 113.000 €
  • Suprafața utilă 91
Descriere imobil
Descoperiți Eleganța și Confortul într-un Spatiu Birou cu 3 Camere FINISAT la cheie și parțial mobilat.

Dacă sunteți în căutarea unui spatiu unic, cu finisaje de top și o locație excelentă în Sibiu, vă invităm să explorați această oportunitate. Acest spatiu cu 3 camere, situat în zona Arhitectilor din Sibiu, dispune de 91 mp de spațiu util, 2 băi și o terasă impresionantă de 17 mp.

Detalii Spatiu:

Compartimentare Premium: Acest spatiu este decomandat, oferind un spațiu bine compartimentat și luminozitate naturală în fiecare cameră. Cele 3 camere, livingul și dormitoarele, vă invită să creați un ambient personalizat.
Finisaje de Top: Acest spatiu a fost finisat premium la cheie. Veți găsi gresie, faianță, uși interioare de calitate superioară și bucătăria complet MOBILATĂ și UTILATĂ cu echipamente moderne: frigider, mașină de spălat vase, plită electrică, cuptor electric și mobilier la comandă.
Terase Generoasă: O terasă de 17 mp vă așteaptă pentru momente de relaxare, socializare sau pentru a vă bucura de o cafea de dimineață.
Băi Spațioase: Apartamentul dispune de două băi - una de servici și o baie principală impresionantă de 7,7 mp cu cabină de duș și cadă cu vibromasaj. Toate băile sunt proiectate pentru a vă oferi confortul pe care îl meritați.
Centrală Proprie: Incalzirea se realizează prin centrală proprie și calorifere, asigurând un climat interior confortabil pe tot parcursul anului.
Mobilier și Finisaje:

Spatiul este parțial mobilat, oferindu-vă libertatea de a completa spațiul așa cum doriți. Ușile interioare sunt realizate din lemn, panel și sticlă, oferind o notă elegantă, iar geamurile termopan din PVC asigură izolare termică și fonică de cea mai bună calitate.

Terasa și Locația:

Fiecare camera are acces la terasă, oferindu-vă priveliști uimitoare. Această proprietate este situată într-o zonă excelentă, zonele de interes public, comerciale sunt la o scurtă plimbare sau conducere, asigurând acces facil la toate facilitățile de care aveți nevoie.

O Oportunitate de Investiție sau Locuit:

Cu un preț atractiv și finisaje de calitate superioară, acest spatiu este o oportunitate unică pentru investiție sau locuit. Fiind ideal atât pentru rezidențial, cât și pentru spații de birouri sau comerciale, acesta se adaptează cu ușurință la diverse nevoi.

Acționați Acum!

Nu lăsați această oportunitate să treacă pe lângă dvs. Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizionare și pentru a afla mai multe detalii. Echipa noastră este aici pentru a vă ghida în această experiență și a vă ajuta să faceți acest apartament, un camin sau spațiu comercial de succes.

Dacă doriți să faceți orice modificări sau să adăugați mai multe detalii, nu ezitați să mă informați.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu