Spatiu 550 mpu pretabil clinica sau cladire birouri zona Lupeni Sibiu
# 109061 • Vizualizări: 83 • De vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:40, 27.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 599.000 €
  • Suprafața utilă 550
Descriere imobil
Spatiu comercial de vanzare pretabil clinica sau spatiu birouri, cu 2 corpuri, curte libera de 550 mp si deschidere de 28 ml in zona Lupeni, Sibiu, corpul A are regimul de inaltime P+1E, iar corpul B P+M avand o suprafata totala de 660 mp.

Corp A - parter + etaj total 350 mpu + pivnita 60 mp.
Este compus la parter din: spatiu comercial (70 mp) cu intrare din strada + hol + baie de serviciu + birou 20 mp cu intrarea din curte. Apartamentul de la etaj este pe 2 niveluri si are un dining la parter cu acces din curte, bucataria incorporata open space, scara de acces etaj, living cu acces la terasa (deasupra biroului), hol (cu acces la terasa) + baie + 3 dormitoare.

Corp B: parter + mansarda total 200 mp.
Este compus din: parter cu intrare din curte, living cu bucatarie open space, baie si toaleta de serviciu separate, iar in stanga si dreapta sa 2 dormitoare de 25 mp.
Mansarda cu acces exterior din curte nu este amenajata.

Terenul are suprafata totala de 870 mp, din care 550 teren liber, are deschidere la drum de 28 ml, iar in curte se afla 2 garaje + filigorie si lac cu pesti ornamentali + nuci seculari + gazon + flori + alei betonate + parcare asfaltata la intrarea in proprietate cu mutarea portii de acces in interior.

Imobilele sunt izolate cu polistiren, dispun de centrale (3 buc) pe gaz, climatizare electrica si contoare separate la electricitate si gaz. Contorul de apa este comun, dispune de internet si cablu.

Zona in care se afla imobilul este foarte bine cotata pe piata imobiliara, avand in apropiere mijloace de transport in comun, scoli, magazine, statii taxi.
Nu are facuta schimbarea de destinatie, in acte este spatiu rezidential.

Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P16980

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P16980

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu