Spatii birouri clasa A 1.100 mp de inchiriat zona Vest din Sibiu
# 122913 • Vizualizări: 27 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:58, 08.12.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 8.800 €
  • Suprafața utilă 1100
Descriere imobil
Spatiu birouri clasa A, cu o suprafata disponibila pentru inchiriere de 1.100 mp utili, este situat in zona Vest din Sibiu, foarte circulata cu acces direct din strada si totodata facil spre autostrada si spre toate punctele de interes ale orasului.
Cladirea de birouri este realizata din cadre de beton armat. Acoperisul este din beton armat, termoizolat cu vata minerala si acoperit cu membrana Sika.
Inaltime spatiu - 3 m.
Compartimentare este de tip open-space (se pot realiza alte compartimentari la cerere). Pereti din gips-carton. Usi de acces cu autoinchidere. Tamplarii din PVC, fara jaluzele interioare.
Instalatiile se vor executa in stil industrial. Pardoselile sunt placate cu mocheta pentru trafic mediu (la cerere se poate realiza din alte materiale). Access la logie – zona de fumat. Chicineta/loc de luat masa - fara mobilier/electrocasnice. Grup sanitar femei/barbati complet echipat.
Instalatii HVAC: sistem de incalzire si racire. Control acces și interfon. Iluminat LED standard 500 lux. Instalatii electrice: prize duble 220V. Instalatii stingere incendiu conform normelor ISU. Instalatii detectie incendiu conform normelor ISU. Iluminat de evacuare si antipanica conform normelor ISU. Contorizare separata a utilitatilor. Stalpi si grinzi beton, iluminat industrial si natural. Nivel de risc – Risc mare. Categorie de pericol la incendiu – Categorie C. Pret chirie include asigurare proprietate, impozit proprietate, servicii de securitate si paza.

Contact: 0369.822.821
Cod oferta / id: P19191

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Detalii contact

Persoana de contact: Olga Bojita

Sibiu