Singurul spatiu comercial cu vitrina de inchiriat pe Calea Dumbravii
# 31818 • Vizualizări: 14 • Birouri - Spații comerciale
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:37, 24.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 1.990 €
  • Suprafața utilă 200
  • Vânzare / Închiriere -
Descriere imobil
Ocazie!!! Singurul spatiu comercial la parter cu vitrina de 4 metri liniari de inchiriat in zona Calea Dumbravii ( Dioda ) din Sibiu cu o suprafata totala de 240 mp.
Spatiul este situat la parterul unei cladiri renovata in totalitate cu materiale de cea mai buna calitate cu o deschidere de 8 metri liniari la o strada intens circulata atat auto cat si pietonal.
Locatia este spatioasa si luminoasa cu vizibilitate maxima compusa din 2 spatii 2 grupuri sanitare si un spatiu pentru depozitare amenajat in partea din spate a locatiei.
Acesta detine toate utilitatile si imbunatatirile desfasurarii activitatii de comert si nu numai cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior la intrarea in spatiu usa din termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului usi din lemn masiv la interior centrala termica a imobilului si calorifere de otel sistem de climatizare propriu vitrina de 4 metri liniari din geam termopan cu tamplarie PVC gresie vopsea decorativa sistem de supraveghere video contorizari la utilitati.
Zona in care este amplasata locatia este una de maxim interes cu trafic intens pietonal dar si auto la doar 2 minute de centrul Sibiului ideal desfasurarii activitatii de comert cafenea cazino reprezentanta casa de pariuri salon de infrumusetare sau orice alta destintatie datorita vizibilitatii sporite a acestuia.
Pretul de inchiriere al locatiei este de 1990 euro / luna negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P6437 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu