Se vinde un imobil de 1000 mp utili in Centrul Istoric din Sibiu
# 31651 • Vizualizări: 13 • Cazare - Turism
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:42, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 1.100.000 €
Descriere imobil
Va propunem spre vanzare un imobil singur in curte situat in centrul orasului Sibiu mai exact chiar pe Bulevardul Nicolae Balcescu compus din 1000 mp locuibili avand deschidere la cel mai bun si cautat  flux pietonal din oras ideal pentru un hotel pensiune sau chiar restaurant avand si un certificat de urbanism aprobat in acest sens.
Conceput pe patru niveluri D+P+E+M imobilul solid construit in jurul anilor 1900 este la stadiul de rosu (pregatit pentru finisare) si are o structura a camerelor foarte avantajoasa. Demisolul a fost consolidat si adaptat pentru amenajarea unei crame sau a unui restaurant accesul la acesta fiind separat inteligent pentru clienti si pentru personal.
Parterul etajul si mansarda ofera un spatiu generos peretii fiind pregatiti pentru finisare si instalatiile necesare.
Locatia este idilica pentru un investitor in domeniul hotelier si ofera posibilitatea adaptarii spatiului existent maximizand astfel profitul ( in urma modificarii spatiului existent cu 17 camere ar putea rezulta 28 camere ).
Arhitectura acestor cladiri este impresionanta dimensiunea camerelor si luminozitatea acestora creand o atmosfera pozitiva. Personalizarea unui astfel de loc ultracentral va fi solutia ideala  pentru o investitie exceptionala valoarea imobiliara in timp fiind nepretuita.
Curtea interioara de 130 mp si gradina de 250 mp dau optiunea conceperii unei terase exterioare de bun gust precum si a unei parcari.
Pretul pentru acest imobil unic in Sibiu este de 1.100.000 euro usor negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7849 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu