Salon de infrumusetare de inchiriat mobilat utilat in Turnisor Sibiu
# 121492 • Vizualizări: 15 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:00, 29.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 250 €
  • Suprafața utilă 20
Descriere imobil
Spatiu comercial de inchiriat in cartierul Turnisor din Sibiu, situat in bloc nou, la parter format din 2 camere hol si baie.
Spatiul are suprafata utila de 20 mp, are acces din strada, locurile de parcare sunt publice in jur.
Acesta este complet renovat, vine mobilat si utilat cu aparatura de frizerie, beneficiind de imbunatatiri precum: centrala cu calorifere din otel ferestre din termopan, aer conditionat, televizor, acces la internet si cablu.
In momentul de fata spatiul functioneaza ca si salon de infrumusetare avand atat zona pentru coafor-frizerie cat si zona de manichiura si pedichiura pentru doamne.


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P18826

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P18826

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu