Quadruplex modern 100 mp utili in Sibiu zona Selimbar
# 31013 • Vizualizări: 72 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:48, 25.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 118.000 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 100
  • An construcție 2016
Descriere imobil
Taboo Imobiliare ofera spre vanzare, un Quadruplex in Sibiu zona Selimbar, partial mobilat si complet utilat, dispune de o suprafata a terenului de 165 mp din care o curte libera de 90 mp.
Locuinta are o suprafata utila de 100 mp si este intabulata, are 4 camere decomandate, curte cu gazon, imobilul este perfect pentru o familie care doreste o casa cu finisaje deosebite si curte proprie.
Casa a fost construita in anul 2016 din caramida, termosistem de 10 cm, acoperis din tigla, ferestre tip termopan, centrala termica, parchet laminat in camere, gresie si faianta in bucatarie si bai, usi interioare comandate special din Germania, sistem de alarma si supraveghere video.
Locuinta are o suprafata utila de 100 mp desfasurata pe doua nivele si are urmatoarea compartimentare:
- la parter se afla un living spatios care este mobilat, finisat cu materiale de foarte buna calitate, o bucatarie inchisa care este mobilata si utilata cu masina de spalat rufe, frigider, aragaz pe inductie, cuptor electric, toate acestea fiind din gama Premium, o baie cu dus, si un spatiu pentru depozitare.
- la etaj se afla un hol generos unde se afla scara pentru pod, primul dormitor care este luminos, o baie cu cada si dormitorul matrimonial cu dressing.
Proprietatea detine o curte libera de 90 mp amenajata cu pavaj in zona de acces auto si cu zona verde in zona de relaxare.
Pretul de vanzare al proprietatii partial mobilata si complet utilata este de 118.000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11748 si contactati agentul de vanzari Ovidiu Muntean la numarul de telefon 0762.219.995 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Ovidiu Muntean

Sibiu