Pentru corporatii mari - Cladire de 650 mp pretabila clinica medicala
# 123170 • Vizualizări: 35 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:38, 01.12.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 10.000 €
  • Suprafața utilă 650
Descriere imobil
Haide sa iti amenajezi noua cladire cu destinatie comerciala sau de birouri, constructie 2023. 
Termen de predare rapid de la contructor. Cladire noua cu lift si parcare subterana.

E pretabil pentru: clinici medicale, banci, showroom, salon, magazin, cu suprafata utila de 650 mp. Se finiseaza si compartimenteaza dupa nevoile dumneavoastra. Aveti posibilitatea sa alegeti tipul incalzirii ( in pardoseala sau calorifere) , aveti posibilitatea de a modela instalatia electrica cu prize si intrerupatoare dupa nevoi, la fel si numarul de bai.

Accesul stradal generos reprezinta un avantaj, cu doua fronturi stradale de 25 m in total, suprafata vitrine cu pereti de sticla. Exista acces prin partea din spate, perfect pentru aprovizionare marfa sau acces exclusiv angajati, spatiul dispunand si de 10 locuri de parcare private subterane si la public fara plata in exteriorul cladirii.

Spatiul dispune de geamuri termopan cu tamplarie PVC, contoare de gaz, apa si curent, contorizare separata pe etaje.
Imobilul este expus mai multor cartiere, Mihai Viteazu, Calea Dumbravii, fiind o zona intens circulata, avand in vecinatatea sa banci, institutii, parcuri, mijloace de transport in comun si statii de taxi.
Spatiul este ideal pentru inceperea afacerii tale, spatiul avand acces direct din strada si fiind situat intr-o zona de mare cautare pe piata imobiliara.

Contact: 0369.822.821
Cod oferta / id: P19235

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu