Penthouse in Sibiu de vanzare cu 2 camere si 2 terase in Sibiu
# 51176 • Vizualizări: 475 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:21, 01.06.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 135.000 €
  • Suprafața utilă 52
  • An construcție 2019
  • Etaj 4
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Penthouse de lux in Sibiu de vanzare cu 2 camere decomandate si doua terase mari, situat la etajul 4 al unui imobil cu structura de caramida, izolat termic si fonic la exterior si dotat cu interfon la intrare, zona Cartierul Tineretului.
Apartamentul are o suprafata construita de 73 mp, apartamentul este decomandat si compartimentat astfel: hol, doua camere spatioase, bucatarie inchisa cu zona de luat masa, baie si doua terase spatioase. Ca si imbunatatiri apartamentul dispune de usa metalica la intrare Nusco Pinum cu încuietoare multipunct, usi din lemn masiv la interior, parchet din lemn masiv stejar, faianta si gresie de cea mai buna calitate, centrala termica proprie in apartament cu incalzirea in pardoseala cu controlere in fiecare spatiu, geamuri termopan cu tamplarie din aluminiu.
Conceptul designului Chalet este conceput de un renumit designer din Londra, toate materialele folosite la finisaje sunt de cea mai buna calitate, decoratiunile sunt aduse din Italia iar tot mobilierul este cumparat de la Nobilia.
Dispune de asemenea de doua terase spatioase si mobilate stil African stone si ardezie, cele doua camere avand astfel iesire pe terasa proprie din care se pot vedea in departare muntii Fagaras.
Apartamentul se vinde complet mobilat ( Rovere Mobili ITALIA, Nobilia ) si utilat, dispune de masina de spalat rufe, masina de spalat vase, cuptor electric, aer conditionat, semineu electric cu un aspect deosebit.
Zona in care se afla apartamentul este una foarte cautata avand in imediata apropiere puncte de interes public si anume: scoli, gradinite, magazine, farmacii, mijloace de transport in comun, banci.
Apartamentul este disponibil de astazi, se vinde la pretul de 135000 euro, plata fiind acceptata atat cash cat si prin credit bancar.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12133 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu