Penthouse in Sibiu comision 0% cu 3 camere lift si 45 mp terasa
# 31326 • Vizualizări: 46 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:05, 03.12.2020
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 71.760 €
  • Suprafața utilă 60
  • An construcție 2019
  • Etaj 4
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Apartament tip penthouse, in Sibiu zona Calea Surii Mici de vanzare, situat la etajul 4 al unui imobil construit in anul 2018, cu 3 camere decomandate si o suprafata totala de 117 mp, 2 bai, terasa de 45 mp, lift si loc de parcare privat.
Acesta este localizat intr-un complex nou la doar 2.7 km de Centrul Istoric al Sibiului, zona in care se afla acest apartament reprezinta un avantaj fiind una linistita cu numeroare puncte de interes public in apropiere, cum ar fi: locuri de joaca pentru copii, farmacii, magazine, mijloace de transport in comun si de taxi, gradinite, scoli, spatii verzi.
Locuinta are o compartimentare foarte bine gandita si anume: la intrare se afla un hol generos din care in partea dreapta se afla livingul de tip open-space cu bucataria cu iesire pe terasa care inconjoara tot apartamentul, iar mai apoi in partea stanga se afla cele 2 dormitoare - fiecare cu iesire pe terasa si cele 2 bai.

Imobilul se preda la stadiul de ALB, cu un strat de vopsea lavabila, balcoane placate cu granit, pereti tencuiti, gletuiti, centrala, calorifere, videointerfon si loc de parcare privat.
Imobilul dispune la exterior de: 2 cai de acces, drumuri interioare, parcari marcate, iluminat exterior, zona verde cu gazon rulou, arbusti si plante ornamentale precum si instalatie automata de irigare prevazuta cu sprinklere.

Materiale folosite:

- Acoperis - sistem complet Impro - Tigla Metalica
- Usi acces apartament Gerda TT Optima
- Centrala Termica Immergas Victris Tera 24 kw
- Tamplarie Pvc Rehau 7 camere sticla tripan
- Lift Otis Genesis GEN 2
- Hidroizolatie Terase - Sistem Siilka
- Izolatie acoperis - vata minerala Knauf NaturBoard 10 cm
- Placari Casa Scarii/Balcoane/Terase- granit Rocas decor White Beauty 1,5 cm
- Videointerfon
- Termosistem Fatada Eps 80 Termofix 10 cm

Apartamentul se vinde la stadiul de alb la pretul de 71.760 euro si poate fi achizitionat prin orice fel de creditare bancara.
Comision 0%

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11092 si contactati agentul de vanzari Ovidiu Muntean la numarul de telefon 0762.219.995 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Ovidiu Muntean

Sibiu