Penthouse de lux cu 3 camere zona Piata Cluj in Sibiu
# 51414 • Vizualizări: 125 • 3 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 15:35, 24.03.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 125.000 €
  • Suprafața utilă 83
  • An construcție 2020
  • Etaj 3
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
COMISION 0 la cumparator!

Taboo Imobiliare va ofera spre vanzare un penthouse de lux cu 3 camere decomandate, in Sibiu zona Piata Cluj, cu o suprafata utila de 83 mp, situat la etajul retras al unui imobil cu 3 etaje.
Penthouse-ul este compartimentat dupa cum urmeaza: hol de acces cu suprafata de 7 mp, bucataria de 10.9 mp, camera de zi de 24,5 mp cu acces la un balcon de 10.8 mp, dormitor matrimonial de 14 mp cu acces la terasa, un al doilea dormitor de 12 mp, baie de 5,4 mp cu geam de aerisire, un grup sanitar de 3,4 mp, cat si un hol de 5,2 mp.
Stadiul de predare al penthouse-ului este la gri: pereti cu tencuiala mecanizata si 2 straturi de glet, geamuri termopan din tamplarie PVC de culoare gri antracit cu 7 camere si 3 foi de sticla, centrala termica prin condensare de 24 kw cu incalzire prin pardoseala, sape mecanizate elicopterizate, usa de metal la intrare, interfon la intrarea in bloc cu cate un post pentru fiecare apartament si racordare la toate utilitatile.
Imobilul din care face parte dispune de lift cat si de locuri de parcare la subteran si este o constructie noua- anul 2020. Imobilul se preda la exterior la stadiul de cheie cu tencuiala decorativa aplicata, balcoane placate cu gresie si inchise cu sticla securizata, spatii verzi amenajate, loc de joaca special amenajat pentru copii si bariera cu deschidere din telecomanda la intrarea in parcarea din curtea interioara cat si cea subterana. Imobilul este situata intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara, acesta poate fi achizitionat atat pentru locuinta cat si pentru investie, fiind situat in imediata apropiere de Centrul Istoric al orasului, Piata Cibin, mijloace de transport in comun, magazine alimentare cat si centre comerciale.
Pretul de vanzare pentru plata cash este de 125.000 euro.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P12140

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785 822 822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Andrei Ivasca

Sibiu