Penthouse cu 3 camere cu lift si 45 mp terasa in Sibiu! Comision 0%
# 31341 • Vizualizări: 29 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:09, 19.11.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 71.760 €
  • Suprafața utilă 60
  • An construcție 2019
  • Etaj 4
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Penthouse de vanzare in Sibiu zona Calea Surii Mici cu 3 camere decomandate lift terasa de 45 mp 2 bai si loc de parcare privat intr-un complex nou la numai 2.7 km de Piata Mare Piata Mica si Centrul Istoric situat la etajul retras 4 din 4 al unui imobil construit din caramida in anul 2018 pretabil atat pentru locuinta cat si pentru investitie.
Un mare avantaj al acestei locuinte il reprezinta zona - una foarte frumoasa si linistita neaglomerata si totodata cu numeroase puncte de interes public in apropiere: scoli gradinite banci farmacii magazine locuri de joaca pentru copii spatii verzi mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi.
Compartimentarea este una foarte buna astfel ca la intrare se afla un hol generos din care in partea dreapta se afla livingul de tip open-space cu bucataria cu iesire pe terasa care inconjoara tot apartamentul iar mai apoi in partea stanga se afla cele 2 dormitoare - fiecare cu iesire pe terasa si cele 2 bai.
Imobilul se preda la stadiul de ALB cu pereti tencuiti gletuiti un strat de vopsea lavabila balcoane placate cu granit centrala calorifere videointerfon si loc de parcare privat.
Amenajarile exterioare se compun din 2 cai de acces drumuri interioare parcari marcate iluminat exterior zona verde cu gazon rulou arbusti si plante ornamentale precum si instalatie automata de irigare prevazuta cu sprinklere.

Materiale Folosite:

- Lift Otis Genesis GEN 2
- Tamplarie Pvc Rehau 7 camere sticla tripan
- Centrala Termica Immergas Victris Tera 24 kw
- Usi acces apartament Gerda TT Optima
- Videointerfon
- Termosistem Fatada Eps 80 Termofix 10 cm
- Acoperis - sistem complet Impro - Tigla Metalica
- Izolatie acoperis - vata minerala Knauf NaturBoard 10 cm
- Hidroizolatie Terase - Sistem Siilka
- Placari Casa Scarii/Balcoane/Terase- granit Rocas decor White Beauty 15 cm

Pretul de vanzare al acestui apartament la stadiul de gri este de 71.760 euro si poate fi achizitionat prin orice fel de creditare bancara.
Comision 0%


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10006 si contactati agentul de vanzari Alexandru Comanescu la numarul de telefon 0761.338.215 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexandru Comanescu

Sibiu