Penthouse 4 camere 2 bai terasa incalzire pardoseala de vanzare Sibiu
# 51531 • Vizualizări: 359 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 10:41, 28.03.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 165.000 €
  • Suprafața utilă 101
  • An construcție 2020
  • Etaj 4
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Penthouse de vanzare cu o suprafata de 157 mp construiti situat in zona Piata Cluj a orasului Sibiu. O zona extrem de atractiva datorita pozitionarii sale in oras, fapt care inca de la urcarea in masina se poate ajunge in cateva minute spre zone comerciale, puncte turistice si alte zone de interes ( Kaufland, Penny Market, Lidl, Centrul Sibiului, Autogari, Autostrada, zone verzi, banci, transport in comun, Piata Cibin ). La toate acestea mai putem adauga si deosebita panorama vazuta de pe terasa penthouse-ului spre cele 2 turnuri ale orasului Sibiu si spre muntii Fagarasului in fundal.
Datorita unei compartimentari bine gandite gasim un imobil spatios si luminos pe o suprafata utila de 101 mp desfasurati astfel: la intrarea in apartament este 1 hol cu living cu o suprafata de 35 mp si acces spre toate celelalte incaperi; 3 dormitoare, 1 bucatarie, 2 bai, si 2 terase cu acces din toate camerele.
Finisajele folosite pentru construire si amenajare sunt de calitate premium, iar apartamentul se va preda la cheie, ba chiar a fost deja comandat mobilierul de bucatarie si cel al holului de intrare. Datorita incalzirii in pardoseala putem castiga spatiu frumos care ajuta cu siguranta la crearea design-ului. Baia cea mare de 7 mp a fost gandita pentru facilitati si decoruri indraznete tot in amenajare.
Imobilul are un regim de inaltime de P+3E+ER, constructorul a decis punerea in functiune si a unui lift, tocmai pentru a facilita relaxarea unui ceai pe terasa fara a te gandi la oboseala adusa urcarii scarilor. Gasim totusi in cartier un minimarket si chiar un loc de joaca pentru cei mici.
Penthouse-ul vine si cu un loc de parcare propriu si se vinde la pretul de 165000 euro negociabil. Se accepta si plata prin credit sau prima casa. Lucrarile sunt in plina desfasurare dupa cum se vede in poze si va fi finalizat in luna decembrie a anului 2020.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P12177

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785 822 822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu