Penthouse 4 camere 184 mp terasa parcare de vanzare Sibiu Kogalniceanu
# 55099 • Vizualizări: 404 • 4 sau mai multe
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:55, 12.04.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 156.700 €
  • Suprafața utilă 102
  • An construcție 2018
  • Etaj 4
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
Penthouse de vanzare cu o suprafata de 184 mp construiti, situat in zona Piata Cluj a orasului Sibiu. O zona extrem de cautata datorita pozitionarii sale in oras, fapt care se poate ajunge in cateva minute spre zone comerciale, puncte turistice si alte zone de interes ( Kaufland, Penny Market, Lidl, centrul Sibiului, autogari, autostrada, zone verzi, banci, transport in comun, Piata Cibin ).
La toate acestea mai putem adauga panorama vazuta de pe terasa penthouse-ului spre muntii Fagarasului in departare. Datorita unei compartimentari bine gandite se afla un imobil spatios si luminos pe o suprafata utila de 102 mp desfasurati astfel: la intrarea in apartament este 1 hol cu suprafata de 3,02 mp, living cu bucatarie open space cu o suprafata de 42,52 mp si acces spre toate celelalte incaperi; 3 dormitoare cu suprafete intre 13,49 mp si 16,32 mp, 2 bai cu suprafata de 7,37 mp respectiv 3,49 mp, ambele cu geam de aerisire, si 2 terase cu suprafata de 32 mp fiecare, cu acces din toate camerele.
Finisajele folosite pentru construire si amenajare sunt de calitate premium, iar apartamentul se va preda utilat si mobilat, ba chiar a fost deja comandat mobilierul de bucatarie si cel al holului de intrare.
Imobilul este dotat cu incalzire in pardoseala, centrala proprie, termostate in fiecare camera, parchet, gresie, faianta, mobilier bucatarie la comanda, tv in fiecare camera plus birouri in fiecare dormitor, baile dotate si utilate una cu cabina de dus , este cea de servici, iar cealalta cu cada.
Datorita incalzirii in pardoseala putem castiga spatiu frumos care ajuta cu siguranta la crearea design-ului. Baia cea mare de 7,37 mp a fost gandita pentru facilitati si decoruri indraznete.
Imobilul are un regim de inaltime de P+3E+ER, constructorul a decis punerea in functiune si a unui lift, tocmai pentru a facilita accesul spre imobil, fara a te gandi la oboseala adusa urcarii scarilor. Gasim in cartier un minimarket si chiar un loc de joaca pentru cei mici.
Penthouse-ul vine si cu 2 locuri de parcare proprii si se vinde cum se vede in poze. Se accepta si plata prin credit ipotecar sau prima casa.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P12337

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785 822 822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785 822 822
Detalii contact

Persoana de contact: Bogdan Pascu

Sibiu