Pensiune moderna de vanzare in Tocile Sibiu cu 750 mp de teren
# 81549 • Vizualizări: 132 • Cazare - Turism
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:43, 07.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 248.930 €
Descriere imobil
Esti in cautarea unei investitii intr-un sat de vacanta?!
Cu o priveliste extraordinara, situata intr-un cadru natural intim, langa padure, pensiune moderna, functionala de vanzare impreuna cu 2 case de locuit situate in Tocile, o zona superba de munte, la o distanta de 15 km de Sibiu. Tocile este un loc ideal de petrecere a vacantei sau a sfarsitului de saptamana, pentru a va relaxa si incarca cu energie pozitiva pentru cei care vor sa evadeze din cotidianul orasului si sa se bucure de linistea si privelistea muntilor Cindrel.

Pensiunea are acces facil de la drumul principal, iar casele si pensiunea sunt constructii noi din 2008, renovate modern in 2021.
Terenul pe care sunt constuite imobilele are o suprafata de 750 mp si ofera o parcare generoasa pentru 10- 12 masini. Langa pensiune sunt construite doua case unifamiliale, distincte, care se vand impreuna cu pensiunea.
Pensiunea este formata din pivnita + parter + mansarda, cu o suprafata utila de 350 mp si este structurata astfel:
-Pivnita cu o suprafata de aproximativ 50 mp si camera tehnica;
-Parterul cu o suprafata de 150 mp este compartimentat din living generos cu locul de servit masa, bucatarie complet mobilata si utilata, terasa, un dormitor cu baie proprie dotat cu doua paturi duble, casa scarii, multiple bai de serviciu;
-Mansarda cu o suprafata de 150 mp formata din sase camere duble, sase bai, doua balcoane si un hol.
Fiecare camera in parte este prevazuta cu televizor si baie proprie cu cabina dus. Livingul este spatios si confortabil cu o terasa, bucatarie este complet utilata cu: frigider, plita electrica si cuptor, filtru cafea, vesela, tacamuri etc.
Pensiunea este dotata cu incalzire centrala proprie pe lemne, boiler, apa din fantana, fosa septica, curent electric. Pensiunea se vinde complet mobilata si utilata.
Prima casa se vinde mobilata si utilata si este formata din parter si mansarda si are o suprafata utila de 120 mp, fiind structurata astfel:
-parter: living generos, bucatarie, hol, terasa cu coborare in pivnita;
-mansarda: trei dormitoare decomandate, o baie mare, balcon.
Cea de-a doua casa, situata tot langa pensiune este formata din parter si mansarda si are o suprafata de 100 mp utili si este compartimentata astfel:
-La parter se afla un living, bucatarie, baie, hol;
-La mansarda sunt trei dormitoare decomandate si hol.
Ca si utilitati avem incalzirea cu centrala pe semineu, dar si pe centrala termica Ferrolli pe peleti, curent electric, fosa septica, apa din fantana, internet, cablu-tv, geamuri termopan + PVC, termoizolata la exterior.
Intreaga proprietate este ideala pentru cineva care doreste sa desfasoare o activitate si o afacere deja functionala si in acelasi timp sa si locuiasca intr-o zona frumoasa de munte, departe de agitatia oraselor .

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P14860

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785.822.822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Tocile.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu