De vanzare comision 0% pensiune la cheie 9 camere si restaurant Sibiu
# 107126 • Vizualizări: 129 • De vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:34, 29.05.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 775.000 €
Descriere imobil
Va oferim spre vanzare aceasta pensiune functionala la cheie cu comision 0%.
Aceasta este formata din 9 camere de cazare decomandate, utilate, mobilate, sala de mese mobilata si bucatarie utilata, un hol de receptie si camere de depozitare aferente.

Pensiunea este conceputa pe un regim de inaltime de D+P+1E+M, camerele fiind toate dotate cu sistem de aer conditionat.
Zona centrala in care este amplasat imobilul, aproape de punctele de atractie din centrul orasului Sibiu, strategic pozitionata, pensiunea da o siguranta pe termen lung in ceea ce priveste profitul obtinut, clientela formata apreciind drept excelent raportul pret-calitate al serviciilor si conditiilor.

Suprafata pensiunii este de 450 mp utili, inteligent distribuita pe nivele.
Pensiunea ofera 9 camere de cazare de o suprafata generoasa, peste 20 mp, luminoase si mobilate cu mult bun gust.
Fiecare camera dispune de o baie proprie, unele cu geam de aerisire, altele cu sistem de ventilatie, mobilierul fiind specific, gresia si faianta de calitate, elemente care sporesc confortul.

Imobilul dispune de o curte interioara pavata si este autorizat ISU, cu toate actele la zi. Aceasta locatie este foarte apreciata de clientii constanti pentru serviciile si conditiile excelente.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P16535

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P16535

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0743.473.799 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fii primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0743.473.799

Va multumim si va asteptam!
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Nechifor

Sibiu