Pensiune de vanzare in Sibiu zona Paltinis cu comision 0% la cumparare
# 31278 • Vizualizări: 28 • Cazare - Turism
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:51, 10.09.2020
  • Persoană: Fizică
  • Preț: 54.000 €
Descriere imobil
Pensiune de vanzare cu 12 camere decomadate intr-o zona turistica intr-o continua dezvoltare vis-a-vis de parcarea partiei de schi Arena Platos fiind o oportunitate pentru dezvoltarea unei afacei prospere.
Constructia este "la rosu" compartimentata in interior geamuri termopane deja montate. Aceasta are suprafata totala de 300 mp iar suprafata utila este de 270 mp impartiti armonios in 12 camere dintre care 8 dormitoare fiecare cu balconul si bai proprii. Livingul este foarte generos avand 65 mp utili mai avem camera de schi camera de relaxare spatiu special pentru semineu toate foarte bine structurate.
Terenul proprietatii are o suprafata de 1000 mp cu o deschidere de 40 metri lineari la strada teren in panta usoara. Privelistea minunata catre Muntii Cindrelului si Muntii Fagarasului te face sa te deconectezi instant de agitatia urbana si sa apreciezi fiecare element al naturii.
Statiunea Paltinis este una dintre favoritele romanilor dar si a persoanelor venite de pe alte meleaguri cunoscuta fiind  pentru odihna si tratament cu sezon permanent de importanta nationala. Este situata in centrul Romaniei ( judetul Sibiu ) pe coasta de nord-est a muntilor Cindrel ( Carpatii Meridionali ) in mijlocul unor paduri de conifere sub virful Oncesti la o altitudine de 1442 m 32 km SV de municipiul Sibiu de care este legata printr-o sosea modernizata care strabate un peisaj de vis. Este cea mai veche statiune din Romania si se afla la cea mai inalta altitudine din tara.
Aici gasim si renumita partie de ski Arena Platos ce este o optiune interesanta pentru un weekend prelungit destinat sporturilor de iarna si nu numai in apropiere de aceasta se afla pensiunea de vanzare pe care va vom prezenta in cele ce urmeaza.
Pensiunea este racordata la reteaua electrica existenta prevazuta cu fosa septica are in apropiere ( 20 m ) sursa pentru alimentare cu apa potabila are ca si dotare un rezervor de 4000 litri pentru apa menajera ( alimentare pluviala ).
Acest minunat edificiu ce se poate transforma usor si intr-o afacere de sucess dat fiind amplasamentul prielnic se vinde la pretul de 54.000 euro.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P1180 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu