Pensiune de vanzare in Sibiu zona Garii cu 10 camere decomandate
# 33675 • Vizualizări: 173 • Cazare - Turism
Detalii imobil
  • Adăugat la: 03:17, 03.12.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 230.000 €
Descriere imobil
Pensiune de vanzare in Sibiu zona Garii structurata prin D+P+1E+M situata la doar 5 minute de mers pana in gara si la doar 15 minute de mers pana in centrul orasului ( Piata Mare ).
Aceasta pensiune are o suprafata utila de 240 mp si se compune din: la demisol se afla o crama foarte spatioasa amenajata in stil rustic. La parter se regaseste receptia pensiunii o bucatarie sala de mese wc serviciu si o camera cu baie pentru inchiriat.
Etajul este alcatuit din 6 camere cu paturi duble cu baie proprie o camera cu 3 paturi si baie proprie. Iar la mansarda se mai afla inca 2 camere cu baie proprie unde locuiesc proprietarii acestei pensiuni. Acest imobil are imbunatatiri precum interfon la intrarea in curte usa din PVC la intrarea in imobil geamuri termopane gresie faianta in holuri bai bucatarie sala de mese centrala termica obiecte sanitare. Imobilul mai detine si o curtea interioara pavata cu o suprafata de 250 mp in care se pot parca aproximativ 6 autoturisme.
Aceasta pensiune functioneaza de 7 ani avand clientela formata toate actele si autorizatiile la zi care va poate aduce un profit din prima zi in care deveniti proprietari.
Pretul de vanzare pentru acest imobil complet mobilat si utilat este de 230.000 euro.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P1314 si contactati agentul de vanzari Mihaela Stroia la numarul de telefon 0785.822.822 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Mihaela Stroia

Sibiu