Pensiune de vanzare in Sibiu cu restaurant functional - FARA COMISION
# 59059 • Vizualizări: 59 • Cazare - Turism
Detalii imobil
  • Adăugat la: 14:00, 07.04.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 650.000 €
Descriere imobil
In exclusivitate doar la TABOO Imobiliare pensiune de vanzare in Sibiu in zona centrala situata pe strada Hipodromului.
Pensiune de vanzare in Sibiu cu restaurant functional mobilat si utilat complet si cu 8 camere de cazare fiecare cu baie proprie.
Pensiunea are o suprafata utila de 601 mp si o compartimentare foarte bine gandita separand astfel zona de restaurant, bucatarie si receptia de zona pentru odihna; mai exact la parter este receptia, restaurantul si bucataria, iar la etajul 1 si 2 sunt camerele, fiecare dispunand de baie proprie mobilata si utilata, Tv led, mobilate, aer conditionat, iar camerele din fata au acces la balcon.
Aprovizionarea restaurantului se face prin spatele cladirii cu acces special amenajat, 4 locuri de parcare amenajate si terasa.
Dispune de mobilier calitativ din lemn masiv si electrocasnice precum: frigider, aragaz, cuptor, tv, si de imbunatatiri precum: centrala termica si calorifere de otel, gresie, parchet, faianta, mocheta, geamuri termopan, marmura, tapet, lampi, aplici, izolatii exterioare, supraveghere video, Wi-Fi.
Pensiunea se vinde cu restaurantul complet mobilat si utilat, impreuna cu baza de clienti si contractele in derulare la pretul de 650.000 euro.


TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12723 si contactati agentul de vanzari Lucian Oana la numarul de telefon 0743.793.616 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Lucian Oana

Sibiu