Pensiune de vanzare cu 4 camere restaurant in zona Mihai Viteazu Sibiu
# 82626 • Vizualizări: 112 • Cazare - Turism
Detalii imobil
  • Adăugat la: 16:17, 09.03.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 309.500 €
Descriere imobil
De vanzare afacere functionala la cheie in zona Mihai Viteazu din Sibiu si anume un imobil de tip pensiune cu restaurant si terasa, construit pe o intreaga suprafata de 536 mp teren total, formata din 4 camere total decomandate, utilate, mobilate cu bai individuale, din care o garsoniera spatioasa dotata cu bucatarie si baie.
Zona in care este amplasat imobilul este la 5 minute distanta de centrul orasului Sibiu, strategic pozitionata, pentru a da o siguranta pe termen lung in ceea ce priveste profitul obtinut, clientela formata apreciind raportul pret-calitate al serviciilor si conditiilor.
Renovat si intretinut pe tot parcursul desfasurarii activitatii, imobilul construit este conceput pe un regim de inaltime de P+1Etaj. Suprafata construita este de 439 mp si este foarte inteligent distribuita si adaptata pentru a fi profitabila, astfel:
La parter dispunem de o suprafata de 213 mp construiti, alcatuita din receptie si hol care ne conduce spre casa scarii, zona de bucatarie, grupuri sanitare, salon de servire a mesei si salonul de tip restaurant cu o capacitate de cel putin 100 persoane.
La nivelul urmator dispunem de 144 mp construiti, compusi din hol care compartimenteza 3 camere cu baie proprie, o garsoniera spatioasa cu bucatarie si baie.
Toate camerele dispun de mobilier modern, iar fiecare camera dispune de o baie proprie, geam de aerisire, gresie, faianta si mobilier specific. Imobilul dispune in curtea iluminata si pavata, de mese si scaune pentru terasa, iar imobilul este autorizat ISU si cu toate actele la zi.

Pentru mai multe informatii intra acum pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P14969

Vrei sa programezi o vizionare pentru aceasta proprietate?

Suna acum la numarul: 0785.822.822

Intra acum pe TABOO.ro si profita de cele mai noi oferte adaugate astazi de catre agentii nostrii.

Acceseaza acum site-ul TABOO.ro si descopera toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu.

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?

Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0785.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Anca Nechifor

Sibiu