Pensiune de vânzare cu 14 camere în Sibiu zona Mihai Viteazu
# 56620 • Vizualizări: 95 • Cazare - Turism
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:10, 29.04.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 949.500 €
Descriere imobil
Pensiune de vânzare situată în Sibiu zona Mihai Viteazu, cu o suprafață totală de 600 mp din care 500 mp suprafață utilă, 14 camere și 15 băi dispuse pe 3 etaje.
Pensiunea este compartimentată astfel:
- la parter se află un număr de 5 camere, fiecare având baie proprie, recepție, o baie pentru personalul pensiunii și cameră tehnică.
- la primul nivel sunt 7 camere, fiecare având baie proprie.
- mansarda dispune de 2 apartamente, fiecare cu baie proprie.
Fiecare cameră dispune de aer condiționat, TV, minifrigider, aparat de făcut cafea, cablu TV, WiFi, legătură telefonică permanentă cu recepția.
Pensiunea a fost renovată complet pe parcursul anului 2020, proces în care s-au folosit doar materiale de cea mai înaltă calitate: mobilierul a fost importat din Germania, mocheta a fost adusă din Olanda, lămpile au fost importate din Austria, aerul condiționat a fost adus din Franța, bateriile de la baie au fost importate din Elveția, senzori lumini pe coridoare, senzori de fum, supraveghere video, avize I.S.U., toate materialele aflându-se în garanție.
Zona în care este poziționată pensiunea este una foarte bună, fiind ușor de ajuns la locație, având în apropierea sa mijloace de transport, acces auto de pe 2 străzi.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12477 si contactati agentul de vanzari Catalin Costea la numarul de telefon 0755.638.518 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Costea

Sibiu