Pensiune de vânzare cu 14 camere în Sibiu zona Mihai Viteazu
# 56620 • Vizualizări: 40 • Cazare - Turism
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:10, 18.02.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 950.000 €
Descriere imobil
Pensiune de vânzare situată în Sibiu zona Mihai Viteazu, cu o suprafață totală de 600 mp din care 500 mp suprafață utilă, 14 camere și 15 băi dispuse pe 3 etaje.
Pensiunea este compartimentată astfel:
- la parter se află un număr de 5 camere, fiecare având baie proprie, recepție, o baie pentru personalul pensiunii și cameră tehnică.
- la primul nivel sunt 7 camere, fiecare având baie proprie.
- mansarda dispune de 2 apartamente, fiecare cu baie proprie.
Fiecare cameră dispune de aer condiționat, TV, minifrigider, aparat de făcut cafea, cablu TV, WiFi, legătură telefonică permanentă cu recepția.
Pensiunea a fost renovată complet pe parcursul anului 2020, proces în care s-au folosit doar materiale de cea mai înaltă calitate: mobilierul a fost importat din Germania, mocheta a fost adusă din Olanda, lămpile au fost importate din Austria, aerul condiționat a fost adus din Franța, bateriile de la baie au fost importate din Elveția, senzori lumini pe coridoare, senzori de fum, supraveghere video, avize I.S.U., toate materialele aflându-se în garanție.
Zona în care este poziționată pensiunea este una foarte bună, fiind ușor de ajuns la locație, având în apropierea sa mijloace de transport, acces auto de pe 2 străzi.
Prețul de vânzare al pensiunii este de 950.000 euro negociabil, suma la care se adauga TVA.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12477 si contactati agentul de vanzari Alexandru Fogoros la numarul de telefon 0756.707.143 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexandru Fogoros

Sibiu