Pensiune de inchiriat in Sibiu 14 camere si 16 bai zona Strand
# 66076 • Vizualizări: 25 • Cazare - Turism
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:52, 28.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 1.500 €
Descriere imobil
Pensiune de inchiriat, cu regimul de inaltime P+E+M compusa din 14 camere si 16 bai, cu o suprafata utila de 376 mp, in Sibiu zona Strand.
In imediata apropiere a imobilului se afla magazine, scoli, zone verzi, banci, farmacii, zone comerciale si nu foarte departe de Centrul Istoric al Sibiului.
Accesul in imobil se face de pe o strada asfaltata si iluminata, avand o intrare proprie. Camerele au ferestre mari si luminoase.
Pensiunea este compartimentata astfel: la parter se afla un antreu cu casa scarii, 5 camere, 5 bai si 5 holuri. Parterul are o suprafata de 137,38 mp utili, iar la etaj se afla 5 dormitoare, 6 bai, 3 holuri si 1 bucatarie, casa scarii, 1 terasa si 1 logie. Suprafata utila de 125.07 mp. La mansarda se afla o terasa, 1 logie si casa scarii, 5 dormitoare, 6 bai si 3 holuri, suprafata utila 113 mp.
Imobilul solid se afla la stadiul de renovare in interior si este racordat la toate utilitatile, beneficiaza de geamuri PVC, parchet, gresie, faianta si izolatie la exterior, acoperis cu tigla si o curte libera cu suprafata de 176 mp.
Imobilul a functionat ca pensiune dar poate fi compartimentat si amenajat in functie de cerintele cumparatorului, sau tipului de activitate, si poate indeplini urmatoarele functiuni:
- financiar - bancare, asigurari sau bursa
- spatiu de birouri, sediu de firma IT, salon de infrumusetare
- cabinete medicale cu diferite specializari, mai putin stomatologie
- extraurbane cu caracter comercial: supermarket, showroom
Imobilul se inchiriaza pe o perioada mai lunga de timp si se percepe o garantie echivalenta cu chiria pe o luna.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P13328 si contactati agentul de vanzari Artenie Suteu la numarul de telefon 0742.117.952 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Artenie Suteu

Sibiu