Pensiune 9 camere de vanzare 20 km distanta de Sibiu
# 55981 • Vizualizări: 214 • Case de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:02, 25.01.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 258.899 €
  • Locuință mobilată/utilată Complet
  • Suprafața utilă 350
  • An construcție 2003
Descriere imobil
Pensiune deosebita de vanzare in Marginimea Sibiului, la distanta 20 km de orasul Sibiu.
Imobilul este compus din 2 cladiri, construite pe un teren cu suprafata de circa 700 mp, care au regim de inaltime S + P + M.
Corp A: Casa veche la strada , renovata in 2007, cu 2 camere , hol, baie , bucatarie si crama sub casa veche.
Corp B: Pensiunea noua construita in 2013 , se compune din 3 camere duble, 3 camere triple, 1 camera cvadrupla. Toate camerele sunt dotate cu bai (WC suspendat, cabine dus KOLO,materiale calitativ bun), mobilier lemn masiv - pictat , TV Led , comoda cu oglinda , 2 scaune lemn, masti si draperii pictate manual, internet WF de mare viteza
La Parter: Restaurant cu o capacitate de 24 locuri la mese dotar cu mobilier din lemn masiv pictat, bar si comoda stejar, bucatarie dotata, spalatorie, grupuri sanitare. Camera
de servicii are 2 centrale Viesmann (lemn si gaz ), instalatie panouri solare , boiler bivalent Viesmann.
La Etaj si Mansarda 7 camere fiecare cu baie.
Amandoua cladirile au tamplarie PVC Q-fort , 3 foi de sticla, 5 camere , sunt izolate termic, au supraveghere video, sistem antiincendiu si antiefractie.
Este racordata la canalizare , apa potabila + rezerva (hidrofor + fantana 900 litri), sistem electric prevazut pentru generator pe motorina.
Curte interioara amenajata cu mese si zone de relaxare, gazon, topogan lemn, magazie lemne, foisor cu mese si gratar din caramida , 2 terase cu vedere spre munte si spre sat, Pensiune dispune de 12 locuri de parcare supravegheat video.
Pensiunea este complet dotata si functionala, autorizata de Ministerul Turismului cu Certificat Clasificare - 3 margarete.
Cod oferta / id: P12410

Toate anunturile actualizate zilnic din Talmacel sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: Diana Nedelcu

Sibiu