Pensiune 7 camere si piscina in inima Rasinariului
# 72971 • Vizualizări: 10 • Cazare - Turism
Detalii imobil
  • Adăugat la: 13:16, 19.11.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 300.000 €
Descriere imobil
Rasinariul de poveste este cunoscut romanilor prin personalitatile de marca pe care le-a dat, prin spectaculozitatea muntilor si a padurilor dese care il imprejmuiesc, prin atmosfera traditionala si omenia oamenilor care locuiesc acolo.

La poalele Muntilor Cindrel, la foarte scurta distanta de turisticul Paltinis, te asteapta o viitoare afacere intr-o zona la fel de profitabila si exploatabila din punct de vedere turistic.

Este vorba de o pensiune cu 7 camere, bucatarie, sala de mese cu capacitate de 30 de locuri, 3 bai, 2 pivnite, piscina exterioara, terasa cu spatiu pentru gratar, curte si anexe intabulate.

Pensiunea, construita in 1999, are o suprafata construita de 328mp, din care 278mp utili, o suprafata totala a terenului de 2038 mp, din care 1794mp de curte libera si anexe in suprafata totala de 80mp.

Se vinde total mobilata si utilata, cu frigider, aragaz, masini de spalat, tv-uri, beneficiind de utilitati precum gaz, curent, apa, canalizare, CATV si fibra optica. Incalzirea imobilului se realizeaza prin centrala pe lemne si calorifere. Cladirea beneficiaza de doua intrari, usile de intrare fiind din PVC, iar cele interioare din lemn. Ferestrele sunt din PVC si termopan.

Pensiunea are orientare sud-estica, astfel incat razele de soare vor bucura permanent clientii tai mici si mari.

Caile de acces catre pensiune reprezinta strazi asfaltate si iluminate. In apropiere se gasesc mijloace de transport in comun care faciliteaza accesul catre Sibiu si Paltinis.

Suntem convinsi ca vei fi cucerit de povestea localitatii de munte care a inspirat atatia oameni si care atrage turisti in fiecare anotimp al anului, asa ca te asteptam la vizionare!

Telefon: 0369.824.824 cod oferta / id: P14027

Toate anunturile actualizate zilnic din Rasinari sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro
Detalii contact

Persoana de contact: TABOO Imobiliare

Sibiu