Pensiune 7 camere si curte 1160 mp de vanzare in Sibiu zona Tiglari
# 64771 • Vizualizări: 263 • Cazare - Turism
Detalii imobil
  • Adăugat la: 12:36, 01.08.2022
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 479.999 €
Descriere imobil
Taboo imobiliare va propune spre vanzare cu COMISION ZERO, o deosebita casa / pensiune in Sibiu situata in zona buna a cartierului Tiglari, cu 7 camere si 1372 mp teren, pretabila a fi utilizata in primul rand ca pensiune, deoarece este amenajata si a fost utilizata in regim hotelier, dar si ca locuinta extravaganta.

Imobilul cu suprafata utila de 302 mp a fost construit in anul 2002, pe structura de caramida si fundatie din beton armat, cu regim de inaltime parter + 1 etaj + mansarda, si compartimentata dupa cum urmeaza: la nivelul parterului este o bucatarie spatioasa de 20 mp, un hol mare prin care se face accesul in casa, un dormitor, o baie cu geam de aerisire, casa scarii si o camera foarte spatioasa pretabila a fi utilizata ca sala de mese sau sala de evenimente private, avand suprafata de 60 mp si acces direct la terasa principala de 25 mp.

Etajul pensiunii continua cu un hol de compartimentare, o baie foarte spatioasa, doua dormitoare complet mobilate, o camara si o camera foarte generoasa, cu suprafata de 40 mp, baie individuala si acces la o terasa de 15 mp, iar mansarda este compartimentata in: hol, 2 camere spatioase cu ferestre mari si luminoase cu vedere atat spre minunata curte cat si spre strada, fiecare camera avand baie individuala.
Acest imobil deosebit beneficiaza si de un teren liber cu suprafata de 1160 mp compus din: curte mare, cu dublu acces auto pe care sunt amenajate doua garaje generoase si inca 3 locuri de parcare, o filigorie cu spatiu pentru gratar si o gradina cu sistem de irigare montat.
De asemenea curtea este pretabila si pentru amenajarea unei piscine exterioare de invidiat sau a unui cort de evenimente.

Imobilul este complet pregatit pentru utilizare in scop comercial, fiecare dormitor fiind complet mobilat si utilat cu TV, frigider si instalatii de aer conditionat. Incalzirea casei se face cu doua centrale termice individuale si calorifere, iar geamurile sunt din tamplarie PVC si termopan.

Cod oferta / id: P13239
Vrei mai multe informații sau programarea unei vizionari pentru aceasta proprietate?
Suna acum la numarul de telefon: 0762.219.995

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum TABOO.ro

Ai o proprietate similara de vanzare sau de inchiriat? Ai nevoie de o evaluare gratuita?
Suna acum la numarul de telefon: 0762.219.995
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu