Pensiune 120mp 5 camere 5 bai de inchiriat zona Dumbravii in Sibiu
# 122615 • Vizualizări: 40 • De închiriat
Detalii imobil
  • Adăugat la: 20:41, 27.11.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 800 €
Descriere imobil
Avem plăcerea să vă prezentăm o oportunitate unică de închiriere - o pensiune cu 5 camere situată în zona Calea Dumbrăvii din Sibiu. Această proprietate deosebită oferă avantaje remarcabile, care o fac cu adevărat specială:

1. Spațiu Generos: Cu o suprafață utilă de 120 mp, casa dispune de 5 camere, 5 băi și o zonă de birou. Fiecare spațiu a fost gândit pentru a vă oferi confort și funcționalitate.

2. Diverse Utilizări: Această locuință este un tablou perfect pentru diferite scenarii: birouri sau chiar o pensiune. A funcționat anterior cu succes ca pensiune, demonstrându-și versatilitatea.

3. Renovată Cu Grijă: Cu o renovare atent planificată și realizată în 2020, această casă reflectă atenția la detalii și dorința de a oferi un mediu actual și confortabil.

4. Confort Termic Asigurat: Centrala proprie și caloriferele vor crea mereu o atmosferă plăcută în casă, indiferent de condițiile de afară.

5. Complet Mobilată: Proprietatea este complet mobilată, fapt care vă permite să vă mutați imediat și să vă simțiți acasă din prima zi.

6. Eficiență Energetică: Izolația la exterior și geamurile termopan contribuie la eficiența energetică a casei, reducând costurile cu utilitățile și asigurând confortul termic.

Această oportunitate de închiriere este cu adevărat specială și poate îndeplini o gamă variată de nevoi. Este un spațiu care oferă potențial pentru o viață confortabilă sau pentru desfășurarea activității în cele mai bune condiții. Nu lăsați această ocazie să treacă pe lângă dvs. Contactați-ne acum pentru detalii suplimentare și pentru a stabili o vizionare. Echipa noastră este gata să vă ajute să profitați de această oportunitate unică!
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu