Oportunitate Investitie! Teren de vanzare D+P+7E 675 mp Dedeman Sibiu
# 60553 • Vizualizări: 119 • Terenuri
Detalii imobil
  • Adăugat la: 11:36, 20.07.2021
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 145.000 €
  • Suprafața utilă -
  • Extravilan / intravilan Intravilan
Descriere imobil
Aflat la sudul municipiului Sibiu, zona studiata precum si zonele adiacente cunosc o dezvoltare foarte puternica. Necesitatea de locuinte, piata imobiliara aflata intr-o dezvoltare continua, dar si nevoia de servicii ce insotesc spatiile de locuit nou propuse fac ca investitiile sa fie oportune cu scopul dezvoltarii coerente si liniare a intregii zone.
Va propunem spre vanzare un teren de constructii, amplasat in zona administrativa a comunei Selimbar, zona rezidentiala noua din nord-vestul localitatii, in spatele magazinului Dedeman.
Aflat in zona localitatii Selimbar, dar si in apropierea municipiului Sibiu si a orasului Cisnadie, zona prezinta un potential ridicat pentru amplasarea de locuinte cu nivel de inaltime S+D+P+6E+ER/ D+P+6E+ER/ D+P+7E si dotari care sa satisfaca atat necesitatile cartierului cat si ale orasului.
Zona este delimitata la vest de un fond neconstruit, la nord de prelungirea D-na Stanca, la sud de prelungirea str Regele Ferdinand, iar la est de un fond neconstruit si imobilul cu destinatia de drum privat.
Terenul este clasificat in intravilan, cu o suprafata de 675 mp si cota parte de drum, in imediata apropiere a punctelor de interes public si a zonelor comerciale a orasului Sibiu.
Puzul terenului este aprobat, de unde POT-ul este de 35% si CUT-ul de 2,4 cu suprafata maxima de construire este de 1620 mp. Utilitatile sunt in apropierea zonei, cu posibilitate de intelegere intre proprietari in vederea constructiilor de locuinte tip apartamente, pentru diminuarea bugetului alocat utilitatilor.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12895 si contactati agentul de vanzari Alexander Urian la numarul de telefon 0753.980.216 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.
Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu