Oportunitate - 2 garsoniere in apropiere de Podul Minciunilor Sibiu
# 116080 • Vizualizări: 195 • 2 camere
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:12, 22.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 74.900 €
  • Suprafața utilă 49
  • An construcție 1920
  • Etaj 1
  • Compartimentare Decomandat
Descriere imobil
TABOO Imobiliare iti prezinta o proprietate compusa din 2 garsoniere amplasate in Sibiu, zona Orasul de jos, foarte aproape de Podul Minciunilor si Piata Mica din Sibiu!
Garsonierele se vand complet mobilate si utilate, sunt amplasate intr-o curte comuna foarte linistita si sunt ideale atat pentru investitie-utilizarea lor in regim hotelier, cat si pentru locuinta.

Imobilul din care fac parte aceste doua garsoniere a fost construit in anul 1920 pe structura de caramida. Suprafata construita a proprietatii de vanzare este de 59 mp, iar suprafata utila de 49 mp este impartita dupa cum urmeaza:
- Garsoniera parter: izolata termic si cu sistem electric de incalzire cu aeroterma cu termostat, avand suprafata utila de 15 mp, renovata complet in anul 2021 si compusa din: 1 dormitor, 1 chicineta si o baie cu geam de aerisire;
- Garsoniera etaj 1: beneficiaza de incalzire cu centrala termica si calorifere, cu suprafata utila 34 mp, renovata in anul 2017, compusa din: o camera foarte spatioasa, cu zona de gatit si o baie.

Proprietatea dispune de finisaje moderne realizate cu materiale de calitate:
-parchet, gresie, mocheta;
-vopsea lavabila, faianta;
-usi metalice la intrare;
-usi de lemn la interior;
-centrala termica si calorifere;


Informatiile complete sunt pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul: TABOO.ro/ref/P17935

Sau intra pe TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17935

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.822 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita. Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.822
Detalii contact

Persoana de contact: Catalin Dudas

Sibiu