Investeste acum! Spatiu comercial de vanzare 85mpu open space Turnisor
# 116749 • Vizualizări: 67 • De vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:15, 19.09.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 95.200 €
  • Suprafața utilă 85
Descriere imobil
Vrei să investești într-un spațiu comercial modern și bine amplasat? Atunci ai ajuns la locul potrivit! Va prezentăm un nou imobil de vânzare, disponibil imediat, tip spațiu de birouri open space situat în Turnișor, intr-o zonă ce oferă oricărui business acces facil către toate punctele orașului.

Suprafața utilă a acestui imobil este de 85 mp, cu o suprafață construită de 102 mp și dispune de două grupuri sanitare. Situat la parter, imobilul beneficiază și de vitrină stradală. Clădirea este realizată pe structură de beton și cărămidă și va fi predata la stadiul alb, cu ușa de metal la intrare, centrală în condensare, calorifere, obiecte sanitare, racorduri apă-canal, racord gaz metan la bucătărie, instalatii pentru gaz, curent electric și apă, instalatie electrica interioara cu tablou general, instalatii pentru internet, telefon și TV precum și pereti tencuiti, gletuiti și zugrăviți cu lavabilă, termopane PVC, 3 foi, 5 camere izolare, sape mecanizate și elicopterizate.

Imobilul este pretabil pentru orice tip de activitate și poate deveni sediul unei companii sau poate fi închiriat ca spațiu de birouri. Acesta se află într-un nou complex rezidențial și beneficiază de toate utilitățile necesare: apă, canalizare, gaze, curent electric și fibra optică.

Comisionul pentru cumpărător este 0%, iar noi suntem oricând disponibili să oferim un tur de vizionare pentru a demonstra ferm realitatea descrisă. Nu ratați ocazia de a investi într-un imobil modern și bine poziționat în centrul orașului. Contactați-ne acum pentru mai multe informații și să începem procesul de achiziție!

Detalii contact

Persoana de contact: Alexander Urian

Sibiu