In Bavaria Sibiu casa duplex in zona linistita si aerisita
# 117990 • Vizualizări: 121 • Case / Vile de vânzare
Detalii imobil
  • Adăugat la: 17:02, 01.12.2023
  • Persoană: Firmă
  • Preț: 139.980 €
  • Locuință mobilată/utilată Partial
  • Suprafața utilă 134
  • An construcție 2020
Descriere imobil
Ca totusi sa simti ca si tu contribui la amenajarea spatiului exterior, ti-am lasat in sarcini gazonul si gardul imprejmuit. Ne-am gandit sa nu va plictisiti.
O casa a ta si a familiei tale, ferita de vuietul orasului, dar suficient de aproape cat sa nu te simti rupt de oras. Spatiu cu verdeata si gradina, unde tu si familia ta aveti linistea dorita. 
Pe acest teren, vei gasi o casa ce ii poate cuprinde pe toti cei care fac parte din familie, ea este formata din parter si etaj, cu un teren nu prea mare incat sa te plictisesti atunci cand tunzi gazonul.
Casa de tip duplex, in cartierul Bavaria din Sibiu, cu 134 mp utili si 150 mp teren liber.
Casa a fost construita in anul 2020, iar materialele folosite la amenajarea casei sunt de calitate superioara, existand toate dotarile si facilitatile moderne: gresie si faianta, parchet, termopane, centrala termica, casa fiind racordata la toate utilitatile.
La parter se afla bucataria si spatiile de depozitare si tot acolo regasim livingul generos, cu geamuri mari si luminoase. Bucataria este inchisa, separata de living, cu iesire in partea din spate a casei, este mobilta la comanda si foarte spatioasa.
De asemenea, la parter, daca iti doresti o biblioteca, unde sa poti sta in fotoliul preferat si sa citesti, acest spatiu e ideal pentru asa ceva.
Aceasta zona generoasa este un spatiu multifunctional ce poate fi amenajat asa cum iti doresti si cum iti trebuie.
Etajul iti ofera trei dormitoare si o terasa de 10 mp cu privelistea catre munti. Exista cate o baie pe fiecare etaj, una cu cada si una cu dus, ambele avand aerisire naturala.
Asadar, este o casa cu destule dormitoare, in care toti membrii unei familii numeroase pot avea fiecare locul personal.

Contact: 0369.822.821
Cod oferta / id: P18116

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Detalii contact

Persoana de contact: Florica Snop

Sibiu